top of page

Wie, wat, waar

Creatief bolwerk Eureka leeft in de voormalige Hervormde Kweekschool, een gebouw uit 1910, aan het Assendorperplein. Het pand bestaat uit drie lagen; de begane grond, de eerste verdieping en de zolderverdieping. Klik op de logo's hieronder voor meer informatie over de ondernemende 'bewoners'.

BEGANE GROND

denieuwekeuken.png

De Nieuwe Keuken

De Nieuwe Keuken is het restaurant van Eureka, onder de bezielende leiding van Sebastiaan (Bas) Wesselink. Kijk op de pagina De Nieuwe Keuken of op de website van De Nieuwe Keuken voor meer informatie.

9.jpg

Studio 9

Deze opnamestudio is de thuisbasis van componist/producer/mixer Jurrie Meulman. De studio heeft een eigen ingang, aan de achterkant.

EERSTE VERDIEPING

demakkers_logo.png

Theater de Makkers

Het kantoor van de twee jonge theaterma(k)kers Yuna Linde en Fieke van der Panne. Theater De Makkers maakt voorstellingen, geeft workshops en organiseert diverse projecten. Je vindt hen binnen en buiten de theaters. Vanaf september 2019 starten zij met theaterklassen onder de naam: Makkers JONG!

Ateliers

Rudy Simon - onafhankelijk kunstenaar

René Eijsink - journalistiek kunstenaar, programmamaker

Simone Peelen - filmmaker

rattatattoo.jpg

Rattatattoo Studio

Het 4de atelier, dat van Stefan Steenbergen, is omgebouwd tot privé tattoostudio. Rattatattoo is voornamelijk gespecialiseerd is in black and grey tattoos. Alle ontwerpen worden custom gemaakt en eenmalig gezet.

ZOLDERVERDIEPING

goomahmusic.png

Goomah Music

Op de zolderverdieping is het kantoor van Goomah Music gezeteld; het onafhankelijk platenlabel, boekingskantoor en managementkantoor van Frank Satink.

bottom of page