Ateliers

 

Eureka beschikt over 4 ateliers. Op deze pagina vind je een overzicht van de actuele atelierhouders.

Rudy Simon

contemporary art

Rudy Simon zit in het atelier boven het eetcafé, zichtbaar vanaf het Assendorperplein. Hij is onafhankelijk kunstenaar en docent. In 2008 studeerde hij af aan de ArtEZ kunstacademie. Het werk dat hij maakt is divers en bestaat uit tekeningen, schilderijen, collages, boeken, sculpturen, installaties, film en animatie..

Meer informatie en voorbeelden van zijn werk vind je hier: http://www.rudysimon.nl/.

WhatsApp%20Image%202020-10-01%20at%2016.
WhatsApp Image 2020-10-01 at 16.07.10.jp
Stefan Steenbergen / Rattatattoo Studio

tattoo studio

Stefan Steenbergen rondde de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving in Zwolle af in 2008. Sindsdien werkt hij als parttime beeldend docent op de Nieuwe Veste in Hardenberg en is hij daarnaast vele uren te vinden in zijn atelier in Eureka, dat is omgebouwd tot tattoo studio. 

 

Rattatattoo Zwolle is een GGD-goedgekeurde privé tattoo studio, die voornamelijk gespecialiseerd is in black and grey tattoos. Alle ontwerpen worden custom gemaakt en eenmalig gezet. Een goede sfeer en hygiëne volgens de GGD-regels zijn belangrijk. Voor een afspraak graag even mailen of een dm via Instagram/FB van Rattatattoo Zwolle. 

Meer informatie en voorbeelden: website Rattatattoo, Instagram en Facebook.

instagramlogo.png
FB_logo.png
IMG_20190527_152312_957.jpg
IMG_20190710_124156_118.jpg
René Eijsink

contemporary art

René Eijsink is regisseur, journalist, programmamaker, camjo, coach en kunstenaar.

Hij produceert tv-programma's, reportages, bedrijfsfilms, video-presentaties, documentaires en (video-)kunst.

"Ik maak een uniek (audio)visueel product op basis van uw input en mijn creativiteit, ervaring en vakmanschap. Ik coach daarnaast personen, bedrijven en instellingen om hun boodschap, imago en/of idee optimaal in beeld te brengen."

Meer informatie en voorbeelden van zijn werk vind je hier: http://reneeijsink.nl.

Emoji Surf GIF-source.gif
still5.png
Simone Peelen​

Filmmaker

 

Simone Peelen (1994, Ouder-Amstel) is in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Animation Design te ArtEZ Zwolle. Nu maakt ze vooral experimentele films, documentaires en animaties.

 

"Mijn interesses liggen vooral bij beeldcultuur, massamedia en identiteit. Ik werk graag impulsief en speel en plak met filmbeelden. Het voornaamste werktuig dat ik gebruik is het green screen."

 

 In 2017 heeft Peelen een Wildcard Documentaire van het Nederlands Filmfonds gewonnen met haar afstudeerfilm ‘Niemand Echt Niemand vindt dit leuk’. Met deze prijs gaat ze een nieuwe film maken in het atelier, hier in Eureka! . Zie http://simonepeelen.nl voor meer info.

 

Simone5.jpg