Programma

 

Het nieuwe Eureka is in september 2019 van start gegaan! De geluidsset in de bovenzaal is geheel vernieuwd en nu van topniveau (met heel veel dank aan de financiële injectie van het Hervormd Weeshuis), er waait een frisse wind door het pand. Het actuele programmaoverzicht van Eureka vind je hier, op deze pagina.

 

Klik op de groene datumbutton om naar de ticketpagina of het Facebook-event te gaan. Genoemde ticketprijzen zijn excl. servicekosten.

Goomah Music nights:
ploegendienst

donderdag 23 januari

deur open: 20:00  |  aanvang: 21:00  |  €12,50

Ploegendienst bewandelt paden die weinig Nederlandse bands voor hen in durfden te slaan: een meedogenloze mix van ouderwetse hardcore punk in combinatie met snoeiharde Nederlandstalige teksten gezongen door misschien wel de meest furieuze frontman van dit moment aka Ray Fuego!
 
Tickets: https://www.eventbrite.nl/e/ploegendienst-tickets-72371361691

 

stille disco @ Eureka!

vrijdag 31 januari

aanvang: 22:00  |  tot: 03:00  |  €10,00

JA, tijd voor een lekker DANSfeestje!! Tijd voor Stille Disco @ Eureka!

Stille Disco organiseert overal in het land de beste koptelefoonfeestjes, dus je bent ze vast al wel eens tegengekomen, of natuurlijk op één van de vele festivals.

 

Je hebt keuze uit 3 kanalen, dus kies je koptelefoon en gaan met die banaan. Koptelefoon op je hoofd, handjes in de lucht, voetjes van de vloer!

Tickets zijn verkrijgbaar via de datumbutton of deze link.

hedon presents:
shht

vrijdag 28 februari

deur open: 19:00  |  aanvang: 19:30  |  €10,00

Hedon Zwolle presents Shht in de bovenzaal van Eureka.

Na felgesmaakte passages op Best Kept Secret en Pukkelpop stelt Shht hun 2e album voor: ‘Shht would like to talk about you!’
. Shht speelt niet alleen chaos, maar ook geflipt strak. Bij deze dus een nieuwe kans voor diegenen die Shht nog nooit live zagen. Be prepared...

De band liet een gigantische indruk na op Best Kept Secret: 

 

- "Best Kept Secret opent met een beukende binnenkomer. Shht." - De Morgen

- "Herrie" zou de doodgewone sterveling zeggen maar een groep die ‘Warp’ kan omtoveren van een campy kermishymne tot catchy noisepop is lang geen slechte groep." - Humo

- "Shht heeft heel wat zieltjes gewonnen hier in Nederland want heel wat mensen keken vol verbazing naar wat er zich afspeelde." - Dansende Beren

- "De SEVEN was al te klein voor alles goed en wel begonnen was." - Indiestyle.be

Kaartverkoop start op woensdag 16 oktober: https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/30291/shht. Kaarten kosten €10,- plus €2 servicekosten.

 

© Eureka 2017, wijzigingen voorbehouden