top of page

Programma

Het actuele programmaoverzicht van Eureka vind je hier, op deze pagina.

 

Klik op de groene datumbutton om naar het Facebook-event te gaan. Middels het ticket-icoon ga je naar de ticketpagina.

Genoemde entreeprijzen zijn excl. servicekosten.

Goomah Music Night:
Black Alps

donderdag 27 juni 2024

deur open: 19:30  |  aanvang: 20:30  |  €10,-

blackalps.JPG
27/6
ticket.png

Black Alps is de nieuwe band van een stel gezworen muziekvrienden die in het afgelopen jaar een flink pak liedjes hebben geschreven. Er staan en aantal EP’s klaar om uit te brengen. Vrijdag 26 april kwam eerste single ‘Here in your arms’ uit. Denk aan lente, motregen, bullshit op kantoren, nieuwe en verloren liefdes, stiekem roken in de auto, gitaar, bas, en drums en aan indiepop met kop en staart, of soms juist niet.

Voorproefje:

Kaarten kosten €10,- plus €1,- servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

Goomah Music Night:
VanWyck

vrijdag 11 oktober 2024

deur open: 19:30  |  aanvang: 20:30  |  €20,-

vanwyck.jpg
ticket.png

Met haar bedwelmende alt-folk songs, variërend van breekbaar en intiem tot donker rockend en krachtig, heeft VanWyck wereldwijd bewondering gewekt. Op 27 september 2024 verschijnt haar nieuwe album, “Dust Chaser”. Dit album markeert een nieuwe stap in haar muzikale reis, waarbij VanWyck haar genre oprekt met invloeden variërend van desert rock, blues, dance tot psychedelica. Haar rake teksten en stem die recht tot het hart spreekt, dienen als een standvastig baken in deze grensverleggende creatie.

Voorproefje:

 

Kaarten kosten €20,- plus €1,- servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

Goomah Music Night:
Porcelain id

vrijdag 25 oktober 2024

deur open: 19:30  |  aanvang: 20:30  |  €16,-

PorcelainID.jpg
ticket.png

Singer-songwriter Porcelain id toont zich op diens debuut meteen als een voorvechter van authenticiteit, met gedurfde keuzes en een indrukwekkende stem. De in Rwanda geboren twintiger Hubert Tuyishime (zij/hen) groeide op in een klein Belgisch dorp. Hier begon op jonge leeftijd een reis in de wereld van muziek, gedreven door volharding. Op hun eerste nieuwe single 'Man Down!' begeleidt een grimmige Pid de dreigend pompeuze blazers richting een bezielde, door elektronica geteisterde Frankenstein-popuitbarsting.

 

De tweede single 'Adam Coming Home' is stilistische camouflage, naadloos puttend uit zowel klassieke barfly crooners als moderne experimentele elektronica. Hun debuutalbum BIBI:1, , geproduceerd door Youniss Ahamad, kwam uit in februari '24. 3voor12: "Met BIBI:1 bracht de Belgisch-Rwandese singer-songwriter afgelopen februari een persoonlijke, eigenzinnige debuutplaat uit, waarop hen Bon Iver, Nick Cave en Kanye West verenigt, en reflecteert op een hele moeilijke fase." Het artikel van 3voor12 over het debuut van Porcelain id vind je hier.

Voorproefje:

 

Kaarten kosten €16,- plus €1,- servicekosten en zijn vanaf vrijdagochtend 26 april beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

bottom of page