Programma

 

Het nieuwe Eureka is in september 2019 van start gegaan. De geluidsset in de bovenzaal is geheel vernieuwd en nu van topniveau, er waait een frisse wind door het pand. Het actuele programmaoverzicht van Eureka vind je hier, op deze pagina.

 

Klik op de groene datumbutton om naar het Facebook-event te gaan. Middels het ticket-icoon ga je naar de ticketpagina. Genoemde entreeprijzen zijn excl. servicekosten.

goomah music nights:
wies

zaterdag 3 oktober

deur open: 19:30  |  aanvang: 20:30  |  €9,-

Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music nieuwe, intieme, muziekavonden in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka met op zaterdag 3 oktober WIES!

𝗪𝗜𝗘𝗦
De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys.Ondanks dat de band pas zo’n anderhalf jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019. Je kunt WIES ook kennen van de twee hits: ‘Radiostilte’ en ‘Soms Is Het Te Laat’. 3 oktober in de bovenzaal van Eureka!

Voorproefje:

 

Kaarten kosten €9,- plus €1,39 servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

goomah music nights:
Kevn Kinney

donderdag 7 januari 2021

deur open: 19:30  |  aanvang: 20:30  |  €12,50

Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music nieuwe, intieme, muziekavonden in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka met op donderdag 7 januari Kevn Kinney!

𝗞𝗘𝗩𝗡 𝗞𝗜𝗡𝗡𝗘𝗬

Kevn Kinney is een Amerikaanse singer-songwriter die verantwoordelijk was voor misschien wel het best bewaarde geheim uit de jaren negentig: het album ‘Macdougal Blues’. Daarnaast is Kinney de zanger van de alternatieve rock band Drivin’ N Cryin’ en heeft hij samenwerkingen met Peter Buck, (R.E.M.), Warren Haynes (Gov't Mule) en The Allman Brothers op zijn naam staan.

Deze avond is semi-seated.
Eindtijd onder voorbehoud.

 

Kaarten kosten €12,50,- plus €1,50 servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

Goomah music night:
de niemanders

zaterdag 9 april 2021

deur open: 19:30  |  aanvang: 20:30  |  €7,00

Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music nieuwe, intieme, muziekavonden in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka met op zaterdag 9 april 2021 De Niemanders!

𝗗𝗘 𝗡𝗜𝗘𝗠𝗔𝗡𝗗𝗘𝗥𝗦 - 𝗚𝗢𝗢𝗠𝗔𝗛 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 𝗡𝗜𝗚𝗛𝗧

Vrijdag 9 april kan je helemaal losgaan op het album van De Niemanders in hun liveshow met vijfkoppige band. Het wordt een show waarin verhalen uit de Nederlandse gevangenissen de rode draad vormen en de muziek van snelle (punk)rock naar swingende afrobeat en rootsy psychedelica stuitert.

De Volkskrant gaf het album 4 van de 5 sterren in hun recensie, aanrader!

Voorproefje:

 

Meer? Kijk dan op hun YouTube channel!

Tickets kosten €7 excl. servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

 

© Eureka 2017, wijzigingen voorbehouden