Programma

 

Het actuele programmaoverzicht van Eureka vind je hier, op deze pagina.

 

Klik op de groene datumbutton om naar het Facebook-event te gaan. Middels het ticket-icoon ga je naar de ticketpagina.

Genoemde entreeprijzen zijn excl. servicekosten.

ONLINE - De Nieuwe Keuken: 
vrijdagmiddag borrel, live stream

Iedere laatste vrijdag vd maand 

Begin: 16:00 |  Einde: 22:00  |  €-

WhatsApp%20Image%202020-10-02%20at%2000.

ONLINE is dé vrijdagmiddagborrel die je soepeltjes je weekend in geleidt.

 

DJ Donny The staat als een muzikale rots in de branding in deze woelige tijden. Hij streamt zijn set zó je speakers in. Tune in voor chille-groovy-funky-soulfull tunes. en DANS. Met jezelf, met je gezin, met max 2 anderen. Op 1,5 meter afstand. Maar. DANS.

>>  De link naar de live stream: https://m.twitch.tv/thesoulclap/profile   <<

Goomah Music Nights:
Ben Caplan

zondag 24 oktober 2021

deur open: 15:00  |  aanvang: 16:00  |  €15,-

BenCaplan.jpg

Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music intieme  muziekavonden in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka, met op zondag 24 oktober: Ben Caplan!

𝗕𝗘𝗡 𝗖𝗔𝗣𝗟𝗔𝗡
We zijn erg blij met de komt van deze zwaar bebaarde Canadees. Hij speelde al menig club in Nederland plat, maar ook festivals als Into The Great Wide Open. Vanmiddag speelt hij in zijn eentje onze bovenzaal stil met zijn mix van folk en klezmer. Absolute aanrader.

Let op! Dit is een middagshow.

Voorproefje:

 

Kaarten kosten €15,- plus €1,56 servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

CLAW BOYS CLAW:
The Stone Trembles

vrijdag 29 oktober 2021

zaterdag 30 oktober 2021

deur open: 20:00  |  aanvang: 21:00  |  €20,-

sold_out.png
Claw boys claw GMN.jpg
CBC 29 oktober

Op 29 & 30 oktober komt de Amsterdamse rockband CLAW BOYS CLAW voor twee  shows naar Eureka! Beperkt aantal tickets, wees er snel bij! Koop je tickets via de ticketknoppen in dit tekstvak of via de website van Goomah Music.

 

Na een vlammende start, lang geleden in een andere eeuw, heeft Claw Boys Claw de afgelopen jaren duidelijk gemaakt dat het maar niet wil lukken om bezadigd te raken. Ook is al sinds het begin is het duidelijk dat de band niet binnen een bepaalde stijl past.

 

Outsiders zijn het, die jongens van Claw Boys Claw. Ze lappen muzikale wetten aan hun laars en overstijgen genres door te weigeren zich te conformeren aan de regels die erbij horen. Sterker nog, ze spelen er dwars doorheen. Luister maar naar de nieuwe single The Stone Trembles. John, Peter, Marcus en Jeroen laten hierop horen dat ze niet alleen tot hun recht komen als beste Nederlandse liveband, maar het vuur dat in ze raast ook in de studio weten vast te leggen. Je hoort dat Claw Boys Claw in de huidige en langst bestaande bezetting steeds hechter is geworden. En… frontman Peter te Bos zingt beter dan ooit.

 

The Stone Trembles is de eerste single die uitkomt via Excelsior Recordings en zal zeker niet de laatste zijn. Meer muziek volgt en in het najaar verschijnt er een album. Daarna gaat de band doen wat ze al bijna veertig jaar als allerbeste doen: optreden.

 

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. Peter te Bos en John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens maken de bezetting compleet.

 

Luister de nieuwe single

The Stone Trembles

hier >>

The Stone Trembles single

Kaarten kosten €20,- plus €1,71 servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknoppen in dit tekstvak.

LET OP dat je de tickets voor de juiste/gewenste datum bestelt!

CBC 30 oktober
Goomah Music Nights:
The Ghost of Paul Revere

zondag 7 november 2021

deur open: 15:00  |  aanvang: 16:00  |  €15,-

ghostpaulbevere-facebookheader.jpg
7/11

Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music intieme  muziekavonden (of in dit geval: -middag) in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka, met op zondag 7 november: The Ghost of Paul Revere!

THE GHOST OF PAUL REVERE
"Not quite bluegrass, not quite country, not quite rock ‘n’ roll, but kind of all three combined​,” is in een notendop de omschrijving van de Amerikaanse media voor deze veelzijdige band uit Maine (USA). Sinds de oprichting in 2011 heeft The Ghost of Paul Revere drie full-length albums uitgebracht, in 2014, 2017 en 2020. De derde, Good At Losing Everything​, presenteren ze je graag vanmiddag, in onze intieme bovenzaal.

Voorproefje:

 

Kaarten kosten €15,- plus €1,56 servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

2022

Goomah Music Nights:
Kevn Kinney

donderdag 14 april 2022

deur open: 19:30  |  aanvang: 19:30  |  €nnb

KevnKinney.jpg

Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music intieme, muziekavonden in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka met op donderdag 14 april 2022 Kevn Kinney!

𝗞𝗘𝗩𝗡 𝗞𝗜𝗡𝗡𝗘𝗬
Kevn Kinney is een Amerikaanse singer-songwriter die verantwoordelijk was voor misschien wel het best bewaarde geheim uit de jaren negentig: het album ‘Macdougal Blues’. Daarnaast is Kinney de zanger van de alternatieve rock band Drivin’ N Cryin’ en heeft hij samenwerkingen met Peter Buck, (R.E.M.), Warren Haynes (Gov't Mule) en The Allman Brothers op zijn naam staan.

Deze avond is semi-seated.
 

Voorproefje:

 

Meer? Kijk dan op zijn YouTube channel!

Tickets zijn vanaf 12 augustus 2021 beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.