OPGESCHORT!

Nieuwe datum volgt 

De nieuwe keuken: 
offline (borrel & beats)

vrijdag 

deur open: 16:00  |  aanvang: 16:00  |  €-

offline.jpg
28/2

Dé nieuwe maandelijkse vrijdagmiddagborrel die soepeltjes overgaat in een vroege dansavond tot 01.00 uur!

”Na het werk is iedereen hier op vrijdag (vanaf 16.00 uur) welkom voor een lekkere vrijdagmiddagborrel. En bij een drankje hoort natuurlijk lekker eten. Op de bar hebben wij daarom allemaal lekkere Pinchos (kleine hapjes) staan die je zelf kunt pakken.”

Tegen 21.30 uur schuiven wij de tafels opzij om dansend het weekend in te gaan!
Verwacht de beste (future) classics, hits en andere juweeltjes uit de funk-soul-disco-hiphop-house- electronica en meer! Met: Donny Thé x Miss E-Star x Pepe (percussie). 

'Offline' is natuurlijk niet voor niets 'offline'. We dagen je uit je telefoon lekker in je tas te laten en helemaal in het moment te duiken. Telefoon UIT, dansmodus AAN.

 

Goomah Music Nights:
WIES

zaterdag 27 maart 2021

deur open: 19:30  |  aanvang: 20:30  |  €9,-

WIES.jpg

Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music nieuwe, intieme, muziekavonden in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka met op zaterdag 27 maart WIES!

𝗪𝗜𝗘𝗦
De kersverse Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys.Ondanks dat de band pas zo’n anderhalf jaar bestaat, werd er al gespeeld in zalen als Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018 en Grote Prijs van Nederland 2019. Je kunt WIES ook kennen van de twee hits: ‘Radiostilte’ en ‘Soms Is Het Te Laat’. Op 27 maart in de bovenzaal van Eureka!

Voorproefje:

 

OPGESCHORT!

Nieuwe datum

volgt 

Kaarten kosten €9,- plus €1,39 servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

hedon presents: shht

vrijdag 28 februari

deur open: 19:00  |  aanvang: 19:30  |  €10,00

_0A_0322.jpg

Hedon Zwolle presents Shht in de bovenzaal van Eureka.

Na felgesmaakte passages op Best Kept Secret en Pukkelpop stelt Shht hun 2e album voor: ‘Shht would like to talk about you!’
. Shht speelt niet alleen chaos, maar ook geflipt strak. Bij deze dus een nieuwe kans voor diegenen die Shht nog nooit live zagen. Be prepared...

De band liet een gigantische indruk na op Best Kept Secret: 

- "Best Kept Secret opent met een beukende binnenkomer. Shht." - De Morgen

- "De SEVEN was al te klein voor alles goed en wel begonnen was." - Indiestyle.be

Voorproefje:

 

Meer? Kijk dan op hun YouTube channel

Kaarten kosten €10,- plus €2 servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak..

Shht-arrangement bij De Nieuwe Keuken

Wil je voorafgaand aan het concert nog gezellig een heerlijk hapje eten in Eureka? Dat kan! Bij De Nieuwe Keuken (restaurant op de begane grond) is speciaal voor vanavond een Shht!-arrangement beschikbaar. Voor slechts €20 kun je hier genieten van een verrassende, kwalitatief hoogstaande 3-gangenmaaltijd: om 18:30 uur aan tafel, 20:00 uur klaar en door naar Shht!

Wil je graag gebruik maken van het arrangement? Reserveer dan je tafel via de website van De Nieuwe Keuken en vermeld de actiecode 'Shht!' in het opmerkingenveld.

goomah music nights:
stiff richards + Paracetamøl

woensdag 15 juli

deur open: 19:30  |  aanvang: 20:30  |  €12,50

TOUR IS GEANNULEERD!

Nieuwe datum in 2021 volgt

StiffRichards.jpg

Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music nieuwe, intieme, muziekavonden in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka met op woensdag 15 juli STIFF RICHARDS!

Australische punkrockers komen Eureka op z’n kop zetten. Rauwe rock’ n roll, explosief en opwindend! Luister het zelf op hun te korte tweede LP ‘DIG’.

Voorproefjes:

Luister hier → www.stiffrichards.bandcamp.com/

 

.. of kijk (vanaf 2:45 min.):

 

De support bij de show van STIFF RICHARDS wordt de Arnhemse punkrockband 

Paracetamøl!

Kaarten kosten €10,- plus €1,43 servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

goudsteeg21 presents:
woodhawk (CAN) + toy destroy

zaterdag 13 juni

deur open: 20:30  |  aanvang: 21:00  |  €10,-

woodhawk.jpg

Het is niet iedere dag dat je een band tegenkomt die zo verukkelijk klinkt tjokvol talent! Dit is een van die dagen, we presenteren.. Woodhawk! 

 

Bij dit drietal uit Calgary in Canada staat een stevig portie gitaar centraal. Na hun eerste EP in 2014 die onder een andere formatie uit kwam en duizenden kilometers gereden te hebben kwamen ze in 2017 met hun eerste echte album "Beyond The Sun"Als gevolg een melodisch en gevarieërd album met een science fiction thema met herkenbare riffs.

 

Gevestigd als desert rock band met veel potentie om hoge ogen te werpen besloot de band voor het volgend album het roer toch om te gooien en stappen ze uit de fantasiewereld en op zoek naar authenticiteit en zelfontdekking.

 

Als resultaat kwam in 2019 het album "Violent Nature" uit, elegante songs en pulserende akkoorden. Woodhawk zit midden in de volgende fase in hun evolutie en met een tour door Europa doen ze als een van hun laatste shows Zwolle aan!

 

Voor liefhebbers van: Elder, King Buffalo

 

TOY DESTROY (NL)

 

Voordat Woodhawk aftrapt hebben we nog een opwarmer in de vorm van de Zwolse band Toy Destroy. Drie jonge muzikanten -van 17 jaar- die al op zeer jeugdige leeftijd aan de slag gingen met scheurende gitaren, zware versterkers, grommende bas en beukende drums! Geboren voor de harde muziekscene met krachtige gitaarriffs, melodische overgangen en onverwachte snoeiharde breaks creëren een dreigende sfeer waarin je van alles kan overkomen.De band speelt naast eigen werk zware covers waarmee zowel publiek als muzikanten helemaal los kunnen gaan. Zo is het niet ongebruikelijk dat er nummers voorbij komen van Pantera, Slayer, Annihilator en Testament. Rad mad headbanging trash metal!

Kaarten kosten €10,-  en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.

Goomah Music Nights:
de Niemanders

zaterdag 9 april 2021

deur open: 19:30  |  aanvang: 20:30  |  €7,00

DeNiemanders.jpg

Onder de noemer Goomah Music Nights presenteert Goomah Music nieuwe, intieme, muziekavonden in de bovenzaal van het sfeervolle Eureka met op zaterdag 9 april 2021 De Niemanders!

𝗗𝗘 𝗡𝗜𝗘𝗠𝗔𝗡𝗗𝗘𝗥𝗦 - 𝗚𝗢𝗢𝗠𝗔𝗛 𝗠𝗨𝗦𝗜𝗖 𝗡𝗜𝗚𝗛𝗧

Vrijdag 9 april kan je helemaal losgaan op het album van De Niemanders in hun liveshow met vijfkoppige band. Het wordt een show waarin verhalen uit de Nederlandse gevangenissen de rode draad vormen en de muziek van snelle (punk)rock naar swingende afrobeat en rootsy psychedelica stuitert.

De Volkskrant gaf het album 4 van de 5 sterren in hun recensie, aanrader!

Voorproefje:

 

Meer? Kijk dan op hun YouTube channel!

Tickets kosten €7 excl. servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak.