De nieuwe keuken: 
offline (borrel & beats)

vrijdag 

deur open: 16:00  |  aanvang: 16:00  |  €-

Dé nieuwe maandelijkse vrijdagmiddagborrel die soepeltjes overgaat in een vroege dansavond tot 01.00 uur!

”Na het werk is iedereen hier op vrijdag (vanaf 16.00 uur) welkom voor een lekkere vrijdagmiddagborrel. En bij een drankje hoort natuurlijk lekker eten. Op de bar hebben wij daarom allemaal lekkere Pinchos (kleine hapjes) staan die je zelf kunt pakken.”

Tegen 21.30 uur schuiven wij de tafels opzij om dansend het weekend in te gaan!
Verwacht de beste (future) classics, hits en andere juweeltjes uit de funk-soul-disco-hiphop-house- electronica en meer! Met: Donny Thé x Miss E-Star x Pepe (percussie). 

'Offline' is natuurlijk niet voor niets 'offline'. We dagen je uit je telefoon lekker in je tas te laten en helemaal in het moment te duiken. Telefoon UIT, dansmodus AAN.

 

hedon presents: shht

vrijdag 28 februari

deur open: 19:00  |  aanvang: 19:30  |  €10,00

Hedon Zwolle presents Shht in de bovenzaal van Eureka.

Na felgesmaakte passages op Best Kept Secret en Pukkelpop stelt Shht hun 2e album voor: ‘Shht would like to talk about you!’
. Shht speelt niet alleen chaos, maar ook geflipt strak. Bij deze dus een nieuwe kans voor diegenen die Shht nog nooit live zagen. Be prepared...

De band liet een gigantische indruk na op Best Kept Secret: 

- "Best Kept Secret opent met een beukende binnenkomer. Shht." - De Morgen

- "De SEVEN was al te klein voor alles goed en wel begonnen was." - Indiestyle.be

Voorproefje:

 

Meer? Kijk dan op hun YouTube channel

Kaarten kosten €10,- plus €2 servicekosten en zijn beschikbaar via de ticketknop in dit tekstvak..

Shht-arrangement bij De Nieuwe Keuken

Wil je voorafgaand aan het concert nog gezellig een heerlijk hapje eten in Eureka? Dat kan! Bij De Nieuwe Keuken (restaurant op de begane grond) is speciaal voor vanavond een Shht!-arrangement beschikbaar. Voor slechts €20 kun je hier genieten van een verrassende, kwalitatief hoogstaande 3-gangenmaaltijd: om 18:30 uur aan tafel, 20:00 uur klaar en door naar Shht!

Wil je graag gebruik maken van het arrangement? Reserveer dan je tafel via de website van De Nieuwe Keuken en vermeld de actiecode 'Shht!' in het opmerkingenveld.

© Eureka 2017, wijzigingen voorbehouden